Meer informatie

  • De huisartsenpraktijk wil laagdrempelige, persoonlijke huisartsenzorg leveren, waarbij patiënten de medewerkers kennen en medewerkers de patiënten kennen.

    De praktijk wil een lerende organisatie zijn waarin verantwoorde zorg op het hoogst haalbare niveau beschikbaar is gedurende de openingstijden van de praktijk. Belangrijk is daarbij de voortdurende (bij)scholing van alle medewerkers binnen de praktijk conform de steeds wisselende inzichten binnen de huisartsenzorg ten aanzien van richtlijnen (de NHG-Standaarden), de toekomstvisie op huisartsenzorg, en dergelijke.

    Deze lerende organisatie komt mede tot uiting in ons gevoel bij te willen dragen en verantwoordelijk te zijn voor het opleiden van nieuwe goede huisartsen en doktersassistentes.

    Centraal uitgangspunt van de praktijken en de medewerkers is om de meest optimale zorg aan patiënten te bieden, die met de huidige kennis mogelijk is. Binnen de praktijk wordt steeds gezocht naar manieren om verworven kennis zo optimaal mogelijk te verwoorden in de dagelijkse zorg voor de patiënt.

    De praktijkhouders en medewerkers zijn bereid op kritische wijze te kijken naar verworven informatie, zowel intern als extern, en waar nodig deze informatie te gebruiken om de dagelijkse praktijk zo optimaal mogelijk te laten functioneren ten aanzien van de zorg die aan de patiënt wordt geleverd.

  • Bij spoedgevallen overdag belt u 071-5416555 en kiest u optie 1.

    U kunt ook ons spoednummer bellen: 071-5416836

  • De waarneming ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen uit de regio samen.

    Wilt u de huisartsenpost alleen bellen voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

    Huisartsenpost: 088-4274700

  • Praktijkverpleegkundige POH-S

    In de praktijk zijn drie praktijkverpleegkundigen somatiek werkzaam. Zij hebben de volgende spreekuren:

    • Diabetesspreekuur
    • Astma- en COPD-spreekuur
    • Hypertensiespreekuur

    Daarnaast begeleiden zij patiënten die willen stoppen met roken en patiënten met overgewicht.

     

  • Op dinsdag, woensdag en vrijdag is een praktijkondersteuner GGZ werkzaam.

  • Bloedafname

    Het prikpunt op onze praktijk van Reinier HAGA MDC wil hun toestroom van patiënten beter kunnen plannen. Om deze reden willen zij dat iedereen die bloed komt prikken een afspraak maakt. Afspraken maken gaat online via www.rhmdc.nl/bloedafnamelocaties of via 088-2604000. Wij rekenen op uw medewerking.

    Iedere werkdag, behalve op woensdag,  tussen 8.00 en 10.30 uur is er een laborante van het Reinier de Graaf ziekenhuis aanwezig die bloed bij u kan afnemen voor laboratoriumonderzoek. 

    Tarieven laboratorium onderzoek 
    Verwijst uw huisarts u door naar een laboratorium om bloed te laten afnemen, dan vallen deze kosten onder uw eigen risico. Dit geldt ook voor analyse van bijvoorbeeld een verwijderde moedervlek, ontlasting ed. Met de zoekopdracht: tarieven laboratorium diagnostiek 20.. (jaar invullen) Reinier de Graaf komt u bij het pdf-bestand met de tarieven terecht. Hier kunt u nakijken wat de verschillende bepalingen kosten. Het SCAL vermeldt haar tarieven op de website, http://www.scallab.nl – U vindt daar de diverse tarieven voor laboratoriumonderzoek.
  • Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor MgN. Na enkele dagen zal uw dossier vrijgegeven worden. Vanaf dat moment kunt u via onze website herhaal medicatie bestellen, online afspraken maken en uw dossier inzien.

    Wanneer u online een afspraak met een huisarts maakt, vraagt u bij meerdere klachten een dubbelconsult aan. Een afspraak bij de huisarts is standaard 10 minuten. In die 10 minuten kan de arts niet meerdere klachten/vragen goed beoordelen en beantwoorden.

    Voor het maken van een afspraak voor wratten aanstippen, oren uitspuiten, bloeddruk controles en vitamine B12 injecties belt u met de assistente en maakt u een afspraak met één van hen.

    Voor het maken van een afspraak voor een kleine ingreep, bv het weghalen van een moedervlek, of het  maken van een uitstrijkje, belt u altijd met de assistente. Zij kan zien of de behandelkamer vrij is.

    Naar MijnGezondheid.net

  • Download hier de folder

    Praktijkfolder 01-08-2020