« terug naar vorige pagina

Dienstverlening

Huisartsenpraktijk Roomburgh wordt gevormd door drie vaste huisartsen, de dokters Lely, Dorresteijn en Weemaes, die samen een maatschap vormen. Alle drie de huisartsen werken parttime. Naast deze vaste huisartsen zijn er een of twee huisartsen in opleiding (aio) werkzaam in de praktijk. Een aio is 12-15 maanden werkzaam in de praktijk.

De huisartsenopleiding duurt 3 jaar in totaal.

De praktijk is sinds 2012 geaccrediteerd. Jaarlijks komt er iemand van de Nederlandse Praktijk Accreditatie langs om de praktijk door te lichten en te beoordelen.

In de praktijk zijn twee praktijkondersteuners Somatiek werkzaam, die gespecialiseerd zijn in patiënten met suikerziekte, astma/COPD, hart- en vaatziekten en ouderengeneeskunde. Ook voor stoppen met roken kunt u bij hen terecht. Zij doen zowel spreekuur als huisbezoeken.

Daarnaast is er een praktijkondersteuner GGZ werkzaam. In nauw overleg met de huisartsen begeleid zij patiënten.

Ons assistenteteam bestaat uit vijf parttime assistentes. In principe zijn er ‘s ochtends drie aanwezig en ‘s middags twee. Eén van de assistentes heeft tweemaal per week haar eigen Cardio Vasculair Risico Management spreekuur. In overleg met de huisartsen ziet zij patiënten op haar CVRM spreekuur.

Twee dagen per week is er een praktijkmanager, zij regelt het werk achter de schermen.

De praktijk geeft geen reizigersadvies en de huisartsen schrijven geen homeopathische middelen voor.