« terug naar vorige pagina

POH-GGZ Nanne

Hallo! Mijn naam is Nanne. Ik heb mijn studie Psychologie afgerond in Amsterdam, waar ik 6 jaar woonde, en ben na mijn afstuderen teruggekeerd naar mijn geboortestad Leiden. Ik ben werkzaam als Psycholoog bij HSK en als POH-GGZ bij deze praktijk.

In mijn vrije tijd luister ik muziek, dans ik salsa en boks ik graag! Naast deze hobby’s hou ik er van om in de buurt van mijn vrienden en familie te zijn.

Het werken als POH-GGZ betekent voor mij om een zo prettig en passend mogelijke rol in iemands welzijn te spelen. Samen puzzelen in wat er nu het hardst nodig is en de vraag beantwoorden of de problematiek in de praktijk behandeld kan worden, of wellicht in een zorginstelling die beter aansluit bij deze klachten.  Met hopelijk als resultaat: verlichting en/of ondersteuning.

Mijn werkdagen zijn maandag en vrijdag.

Groeten,  Nanne