« terug naar vorige pagina

Wendy Lely-Siegenthaler, praktijkmanager

Vanaf het begin, 1 oktober 1987, ben ik betrokken bij de huisartsenpraktijk. In de eerste jaren van de praktijk, werkte ik bij IBM en deed ik de financiën van de praktijk erbij. Maar met het groeien van solopraktijk naar 3-mans maatschap, zijn daar steeds meer taken bijgekomen en heb ik mijn andere baan opgezegd.

Mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Scheveningen komt goed van pas in de huisartsenorganisatie die wij nu zijn. Naast het dokteren zijn er talloze werkzaamheden waar geen medische opleiding voor nodig is, maar meer een managementopleiding. En die werkzaamheden verricht ik voor de maatschap, zodat de huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, hun aandacht en tijd aan u kunnen besteden.

Op maandag en donderdag ben ik op de praktijk en woensdagavond tijdens het avondspreekuur. Door de ontwikkelingen/veranderingen in de gezondheidszorg veranderen ook mijn werkzaamheden, deze dynamiek vind ik erg prettig.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, naast tennissen en tuinieren, wandel ik in vakanties graag in de bergen. Een mooi boek op zijn tijd werkt ook ontspannend.